Hírek

2016.09.01. 14:15

Régi diákok üzenete mutathat majd utat

Dunaújváros - Az intézmény egykori diákjai küldtek bátorító és egyben meghitt üzenetet a Dunaferr középiskola gólyáinak a ma reggeli tanévnyitón.

Szabó Szabolcs


- Kedves kilencedikesek, kedves gólyák! Valami teljesen új dologba csöppentek, még akkor is, ha Önök választották. Most még fogalmuk sincs arról, hogy mi vár Önökre, én viszont még a választ is tudom: Dunaújváros, illetve a környék legnagyobb, egyik legrégebbi középiskolája. Több mint hatvan éve tanítunk és nagyjából húszezren mondhatják azt, hogy innen indult a nagybetűs életük. Szoktunk úgy fogalmazni, hogy: Dunaferr iskola, a legnagyobb! Nos, a számok tekintetében ez mindenképp igaz, és hisszük azt is, hogy más megközelítésben is van igazság - fogalmazott köszöntő beszédében az intézmény igazgatója, Csapó Gábor, aki számos további szellemi útravalóval is szolgált a friss gólyáknak a csütörtöki ünnepélyes nyitányon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!