Hírek

2014.06.24. 13:45

Remek kikapcsolódás a hétvégén: indul a Mezőfalvi Vigasság

A Dunaújvárosi Hírlap külön sátorral képviselteti magát a Mezőfalvi Vigasságokon, amely pénteken hagyományosan rock esttel kezdődik, és szombaton egésznapos programokkal folytatódik a szokott helyen, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán.

Horváth László

Rock koncertek, magyar zenék, főzőverseny, kulturális és gyerekprogramok, Dáridó Lajcsival és barátaival, valamint számos érdekes program várja péntek estétől szombat éjfélig a tizedik Mezőfalvi Vigasságok vendégeit. A rendezvények, koncertek ingyenesek, mindenkit szeretettel várnak!

A Dunaújvárosi Hírlap sátrában is örömmel látjuk olvasóinkat, valamint mindazokat, akik szeretnének beszélgetni az újságírókkal, fotósokkal, szerkesztőkkel. Töltsünk együtt egy kellemes hétvégi napot szombaton, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán!

Nagyszerű hétvégi kikapcsolódást nyújtanak a péntek este fél nyolckor kezdődő Mezőfalvi Vigasságok rendezvényei. A jubiláló esemény ezúttal is rock esttel kezdődik június 27-én, pénteken, ahol a hazai rockzenei élet ikonikus képviselője a Karthago ad koncertet. A hangulat bemelegítéséről az egyre népszerűbb Rock Box gondoskodik.

Két éve már már bemutatkozott a mezőfalvi közönségnek a RockBox – láthatják, hallhatják a formációt pénteken este is (Fotó: Horváth László)

Szombat reggel 9 órától teljes nagyüzemmel indul a buli. Főző- és borverseny, kézműveskedés, íjászat, lovagoltatás, motoroztatás a Motoros és Hagyományőrző Egyesülettel, egészségügyi szűrővizsgálat, népi kirakodóvásár, büfé, légvár, jumping, vízen járó labda és pónicikli a délelőtt gazdag programkínálata.Tizenhárom órakor a hivatalos megnyitó után magyarnótákat hallhatunk Somogyi Erika, Rauf Pál és Ráduly Attila előadásában. A folytatásban Dance aerobik, gyerekműsor, díjátadások, kulturális előadások láthatóak a nagyszínpadon. 17 órától aztán indul az „őrület”!

Dr. Masinkáné (jobbról) vezette karaoke show-t minden évben. Így lesz ez az idei Vigasságon is. Képünkön az iskola csapatának a fellépését láthatják. (Fotó: Horváth László)

Hagyományos közönség „Ki mit tud?”, más nevén karaoke vezeti fel az esti programok zenés kavalkádját. Először a dunaújvárosi fiatalokból álló BeatKOHO lép színpadra, majd a Dáridó csapata Lagzi Lajcsival, Donka Nikivel és Várhegyi Gáborral szórakoztatja a mulatós zenét kedvelő közönséget.

A szombati nap befejezéseként pedig Mezőfalva nagy kedvencével a Deltával bulizhatunk hajnalig. A szervezők mindenkit szeretettel várnak és jó szórakozást kívánnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!