Hírek

2015.03.17. 14:45

Remekeltek a gárdonyi diákjai a tavaszi kupán - Számos dobogós érmet hoztak haza az országos versenyről

Dunaújváros - A Modern Táncok Magyarországi Szövetségének tavaszi kupáján ismét gárdonyis éremeső volt!

Körmendi Erzsébet

A Modern Táncok Magyarországi Szövetsége a hétvégén, március 14-15-én rendezte meg a tavaszi kupáját. A dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskola táncosai 12 produkcióval neveztek az országos megmérettetésre, és hat aranyérmet, három ezüstöt, két bronzot és egy negyedik helyezést is szereztek a rangos versenyen.

Gazsi Georgina és Fábián Lili is első helyen végzett. Fotó: Gárdonyi iskola

Első helyen végzett a harmadik osztályosok két duója mini korosztályban: Fábián Lilien és Gazsi Georgina. Gyerek korosztályban Jakubik Beatrix és László Nikolett ugyancsak a dobogó legfelső fokára állhatott. A harmadik osztály "Baj van a részeg tengerésszel" produkciója, valamint az "Egy kaptár élete" formáció szintén aranyat érdemelt. Első lett még Puskás Bálint és Ragács Kincső duója junior korosztályban, valamint a harmadik és hetedik osztályosok közös produkciója serdülőben „A baromfiudvar lakói" címmel.

Második helyen végzett a hetedik-nyolcadik osztályosok csoportja és formációja is junior korosztályban.

Harmadik helyezést ért el Ádám Gréta és Muhari Zsófia duója, valamint Tóth-Varga Bettina szólóban. Negyedik lett Bedőcs Réka és Birkás Dóra duója.

Felkészítő táncpedagógus: Tóth-Varga Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!