Rendelések új helyen

2016. december 23., 19:00 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
A rendelőintézetben lévő nőgyógyászati szakrendelés, terhestanácsadás, család- és nővédelmi tanácsadó és a szintén az ezekben a rendelőhelyiségekben működő szülésznői várandós gondozás, meddőségi ambulancia, menopausa ambulancia, tinédzser ambulancia átköltözik a központi technológiai tömb (kórház melletti új épület) földszintjére.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ezen rendelések valamelyikére december 27-ére bejelentkezett betegeket azon a napon a kórház II. emeletén a szülészet-nőgyógyászati osztály kezelőjében látják el, december 28-ától pedig az új helyen, a központi technológiai tömbben kereshetik fel a rendeléseket az előjegyzett páciensek.

A rendelőintézetből a kórházi technikai tömbbe (azaz az új szárnyba) költözik több szakrendelés  az ünnepek után Fotó: Ady Géza

A rendelőintézeti nőgyógyászati ultrahang a kórház III. emeletén a szülészet-nőgyógyászati osztály ultrahang helyiségében folytatja a rendelést.

Az ideggyógyászati szakrendelés, valamint az EEG-EMG rendelés a központi technológiai tömbből átköltözik a Rendelőintézet I. szintjére (félemelet).

A fenti szakrendelések változatlan rendelési időben, az eddigi előjegyzési formában várják a betegeket.

Körmendi Erzsébet

2016. december 23., 19:00 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...