Hírek

2013.04.19. 15:01

Rendőrök családi napja, remek hangulatban

Dunaújváros - Családi napot szerveztek a rendőröknek pénteken a Duna-parton az érdekvédők, alapítványi és önkormányzati intézmények: nagy sikerrel, némi zajjal.

Pekarek János

Szó sincs arról, hogy a város őrizetlenül maradt volna pénteken délután és este, amikor Családi Napot rendezett a Független Rendőr Szakszervezet a megyei főkapitánysággal és a városi kapitánysággal, a Dunaújváros Közbiztonságáért Alapítvánnyal és az önkormányzat biztonsági fórumával együtt.

A Családi Nap egyik szép pillanata: szervezők, volt kapitányok és a mai  mai kapitány. Képünkön Sipos Gyula, Vígh Gyula, Orgovány Zoltán, Szőke István, Nagy Zoltán mai kapitány, Budavári Árpád (Fotó: Lázár Zsolt)

Ezt többek között az is bizonyítja, hogy már javában tartott a rendezvény az alsó Duna-parton, az ISD Power Kft. szabadidőparkjában, amikor többen is még részt vettek a vasmű tömörítőjében történt halálos baleset kivizsgálásában, és a városban közlekedők sebesség-ellenőrzésében.

Viszont aki csak ráért, az családtagjaival, elsősorban kisgyerekeivel együtt ott volt a remek időben, remek programmal rendezett összejövetelen péntek délután!

A színvonalról csak annyit, hogy a műsor a saját készítésű sertéspörkölttel kezdődött, sörrel és ásványvízzel, zenével - majd ingyenes ugrálóvár, játszótér, gyereksarok, arcfestés, játszóház, pingpong foci, asztalifoci, önvédelmi bemutató, továbbá a pálhalmai büntetés-végrehajtás szolgálati kutyáinak bemutatója és technikai bemutatója, a rendőri felszerelések, autók, ruházatok, pajzsok, rohamsisakok, egyebek (köztük a túlságosan is jól ismert hangú szirénák) bemutatója szerepelt a programban.

Ott voltak a kapitányok is, ha nem is egyszerre: Sipos Gyula, Jenei Gyula, Juhász Ferenc, Fekete Zsolt, Budavári Árpád, Nagy Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!