Hírek

2014.04.13. 08:49

Rendőrségi hírek: bolti tolvaj és körözött akadt horogra

A dunaújvárosi rendőrök bolti tolvajokat állítottak elő és körözött személyt fogtak el.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra szombat délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújváros, Park Center egyik üzletéből két férfi kozmetikai cikkeket és édességeket lopott, majd az üzletből futva elmenekült. Az újvárosi egyenruhások a vasútállomáson igazoltatták a tolvajokat, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak. A 19 éves T. Albert és a 21 éves K. Krisztián ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult.

A járőrök szombat délután Dunaújváros, Tavasz utcában intézkedtek egy  21 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy ellene a Ráckevei Járásbíróság két ügyben is elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a helyszínen elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították Sz. Richárdot. Az elfogást követően a kiskunlacházi férfi ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet a nyomozók lefoglaltak. A férfit kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!