Hírek

2015.03.20. 12:26

Sajttal trükközött a két férfi

A dunaújvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik egy tejtermékeket szállító sofőrt akartak megtéveszteni.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást K. József és B. Benedek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy cég sofőrje megrendelésre szállított körülbelül másfél tonna sajtot és sajtkészítményt március 18-án délután Ercsibe.

A szállítási címre érkezett alkalmazottnak a megrendelő az áru ellenértékét nem egyenlítette ki, arra hivatkozott, hogy a helyi pénzintézetbe kell mennie készpénzért, annak ellenére, hogy valójában ott vezetett számlával nem rendelkezett. A megrendelő a tejtermékeket szállító sofőrrel a pénzintézetbe ment, ez idő alatt társa a gépkocsivezető távollétét kihasználva a megrendelt termékeket másik helyszínre szállította. A csalók végül az eredeti mennyiségnek csak egy részét szolgáltatták vissza a szállítónak, az áru további részét, vagy annak ellenértékét az alkalmazott kérése ellenére sem adták át.

A bejelentés alapján a rendőrök azonosították az 55 éves K. József és a 23 éves B. Benedek helyi lakosokat és előállították őket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - szabadlábon hagyásuk mellett - mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!