Hírek

2017.02.13. 11:38

Segíteni szeretnék az eltűnt férfi családját

Mint ahogy korábban arról beszámoltunk, a rendőrség eltűntként keresi Tasnádi Tibor baracsi lakost.

Balla Tibor

Egy munkatársa úgy gondolta, a családnak szüksége van a segítségre, hiszen négy gyermeke és felesége már több, mint két hete hiába várja haza. Létrehozott egy csoportot a legnagyobb közösségi oldalon "Összefogás Tasnádi Tibor családjának megsegítésére" elnevezéssel. Az oldalon azt írja: Ha Tibor élne, nem egy napig, de még pár óráig sem hagyná bizonytalanságban szeretteit. Tasnádi Tibor 2017 január 26-án egy kollégája nyugdíjas búcsúztatóján vett részt a dunaújvárosi ISD Kokszoló Kft. szabadidőparkjában, mely egy városon kívüli, fás-bokros részen található közel a Dunához. Ezen a napon igen hideg volt, az utak, járdák többnyire jegesek voltak ezen a területen. Tibor a rendezvény vége felé, este fél 10-kor telefonált feleségének, hogy az előzetesen megbeszéltek szerint menjen el érte kocsival, és vigye haza. Úgy beszélték meg, hogy felesége a szabadidőparkhoz megy, ott találkoznak. Valamilyen okból azonban Tibor nem várta meg, míg felesége megérkezik, hanem elindult egyedül, gyalogosan. Valószínűleg nem akart várni, úgy gondolta, hogy majd találkoznak az úton. Sajnos Tasnádi Tibort akkor látták utoljára. Felesége a hívást követően körülbelül negyedórán belül ért a szabadidőparkhoz, de útközben nem látta férjét. Még aznap este kereste a területen felesége segítőkkel, de nem találtak semmi nyomot. Az azóta eltelt időszakban a keresés nem vezetett eredményre.

Tibor rendezett körülmények között élt szerető családjával, az eltűnésre nincs semmi ésszerű magyarázat. Kollégám pár személyes dolgát viszont megtalálták a Duna partján. Lehet, hogy véletlen baleset történt? - olvasható a felhívásban.

A család meglehetősen nehéz helyzetbe került a családfő eltűnésével. Gyermekeik nevelése nem kis feladatot jelentett eddig sem, azonban most egy keresetből kell mindezt megoldania az anyának.

A baracsi település önkormányzata példás gyorsasággal tüzelővel már segítette a családot. A feleség az egyik nagy gyárban dolgozik.

Három gyermeke még általános iskolába jár (2., 4. és 6. osztályba), a negyedik pedig a szakgimnázium 9. osztályába jár.

A segítség sokféleképpen történhet. A legegyszerűbb a pénzadomány, hiszen az azonnal a nehéz helyzetbe került családhoz jut. A számlaszámot közzé is tették a csoportban olvasható felhívásban. Mindemellett tartós élelmiszer, mosószer és hasonló háztartásban használatos mindennapi kellékek, és tűzifa is sokat segíthet életminőségük javításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!