Hírek

2017.07.10. 10:55

Segítség a bajba jutott dunaújvárosi családnak

Cserna Gábor polgármester úr sajnálattal értesült a 2017. július 08-án, szombaton történt tűzesetről, mely egy Római körúton található kilencedik emeleti lakást érintett.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata (ahogy a legutóbbi káreset kapcsán is tette), 350. 000 forint vissza nem térítendő azonnali gyorssegélyben részesíti az érintett családot, akik ugyan nem éltek lakásuk felújításához szükséges önkormányzati segítséggel, de az érintett ingatlan felújításának idejére az önkormányzati bérlakás lehetőségét elfogadták, melybe mielőbb be is költözhetnek. Cserna Gábor polgármester úr kezdeményezésére a felajánlott segítségről, az ügy sürgősségére tekintettel, még ezen a héten rendkívüli közgyűlésen dönt a képviselő-testület.

Cserna Gábor polgármester úr kiemelt köszönetét fejezi ki a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének és a Dunaújvárosi Mentőállomás szakembereinek, akik ezúttal is rendkívül gyors és hatékony munkát végeztek!

Dunaújváros Megyei Jogú VárosPolgármesteri Hivatal

A tűzről itt írtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!