Hírek

2016.10.04. 16:10

Segítségre vár István és Letícia

Dunaújváros - Tovább folytatódik a közös küzdelem: István Kínában, támogatói itthon küzdenek a megoldásért.

Pekarek János

Napok óta nem kaptunk hírt lapunk, a város és a városkörnyék támogatottjáról, a Kínában súlyos rákbetegséggel gyógykezelt Pecsét Istvánról. Bár ilyenkor ösztönösen mindig a legrosszabbra gondolunk, dr. Bozsits Attila, a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány kuratóriumának tagja megnyugtatott minket, hogy legutóbbi, Istvánnal folytatott beszélgetése során semmi jelét nem tapasztalta annak, hogy a beteg állapota rosszabbra fordult volna.

Pecsét István Kínában, ólommellényt öltve a sugárzó kezelések miatt, állapotának jobbra fordulására, gyógyulására várva
Fotó: Archív

Egyszerűen tudomásul kell vennünk, hogy a pillanatnyilag rendelkezésre álló legkorszerűbb technikával és eljárásokkal kezelt betegünk nem mindig lóg az interneten...

Úgy tudjuk egyébként, hogy István további, várhatóan novemberben kezdődő újabb kezelési szakaszának négymilliós költségének összegyűjtéséhez helyi vállalkozók is szeretnének hozzájárulni gyűjtésekkel és adományokkal.

Közben másik támogatottunk, a három és fél éves Móna Jázmin Letícia javára is folytatódik a műanyag kupakok gyűjtése. A kislány őssejt-beültetéséhez hárommillió forintra lenne szükség. Most a rendőrség is jelezte: beszáll a kupakgyűjtésbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!