Hírek

2012.11.23. 16:56

A város vállalja a sóhajok hídjának javítását

Dunaújváros - Kedvező fordulattal, jó hírrel szolgálunk a lakóközösségnek és a kis Vasmű úti sóhajok hídja alatti útlezárás miatt bosszankodónak.

Körmendi Erzsébet

Tudna-e segíteni a lakóközösségnek a szörnyű állapotban lévő, életveszélyes kis Vasmű úti átjárónak, a sóhajok hídjának a helyreállításában  az önkormányzat? - kérdeztük dr. Dorkota Lajostól a szerdai sajtóreggelin. A kormánymegbízott ígérte: továbbgondolják a Városháza tér fejlesztését. Szerinte is zavaró lesz a gyönyörű főtér mellett ez a borzalom. De a legnagyobb gond az, hogy jelen állapotában balesetveszélyes az átjáró, és a tervek megvalósítása után a lezárt szakasz ellehetetlenítené a közlekedést a kórház irányába.

 

Áldatlan, életveszélyes állapot végre feloldják a patthelyzetet (Fotó: Lázár Zsolt)

Ennyire gyors reagálást álmunkban sem vártunk! Hingyi László önkormányzati képviselő jó hírrel hívta fel ma szerkesztőségünket: a város felvállalja a sóhajok hídjának átmeneti javítási költségeit.  A képviselő tárgyalt a városháza igazgatóival,  kidolgoztak egy tervet, és a decemberi közgyűlésen döntenek a határozati javaslatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!