Hírek

2015.12.29. 15:38

Közvilágítási panasz: ha valaki pofonvág éjszaka, azt sem látom, ki volt a tettes

Dunaújváros - Közvilágítási szempontból a senki földje lett Pálhama: az Agrospeciál már átadta a területet, az önkormányzat viszont még nem vette át - nincs aki megrendelje a kiégett világítótestek cseréjét.

Körmendi Erzsébet

Sötétség honol a pálhalmai Áruház utcában. A világítótestek többsége kiégett, csak a hosszú utca elején és végén világít egy-egy lámpa.

- A házakból kiszűrődő fényben botorkálunk. A lányomnak gyakran van nulladik órája, és inkább elkísérem, nehogy valami baja essen a sötétben. Ha valaki este pofon üt, azt sem tudom, ki tette, mert az orromig sem látok - mondja Nyárasdy István, aki azért kereste fel szerkesztőségünket, mert járt már az Agrospeciálnál, az áramszolgáltatónál, a városházán, de mindenütt a másiknak passzolgatják a labdát . - Adjanak egy izzót, felmászok az oszlopra és kicserélem! - teszi hozzá az elszánt férfi. Ugyanis az Agrospeciál már átadta a hálózatot, az E.ON viszont azért nem tesz semmit, mert a városnak kell lépni.

Nappal minden rendben, de este félelmetes az utca - világítás nélkül

- Az államnak és az önkormányzatnak kellene megegyeznie ebben az ügyben. Idén már nem, de jövő év elején újra felveszem a kapcsolatot ebben a kérdéskörben, és azon leszek, hogy minél előbb megoldódjon a gond - mondja Hingyi László, a körzet önkormányzati képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!