Hírek

2013.05.12. 17:28

Sportoltak és főztek - Papírgyártók és tűzoltók együtt pihentek szombaton

Dunaújváros - Kovács Lajos szakszervezeti elnöknek köszönhetően idén is együtt tölthettek egy kellemes napot a helyi papírgyártók és tűzoltók. Majálisoztak a parkban.

Körmendi Erzsébet

Csodás környezet, jó társaság, foci - vagy más sport -, finom étkek, hűsítő  italok, nagy beszélgetések... - mi más kell ahhoz, hogy az egész heti megfeszített munka után az ember kiengedjen, lazítson kicsit, illetve erőt gyűjtsön a folytatáshoz. Mindez megadatott szombaton a baracsi szabadidőparkban, ahol a Dunapapír Szakszervezet közös majálisra várta a négy dunaújvárosi papíripari gyár kötelékébe tartozó dolgozókat, valamint a Szent Flórián Napot ünneplő helyi tűzoltókat.


A gyerekeknek sem kellett a  felnőttek társaságában unatkozniuk, mert a játszósátorban remek szakemberek kötötték le a figyelmüket kézműves foglalkozással. Vagy kipróbálhatták, hogyan kell a puttonyos fecskendővel célba találni, és ujjongtak, amikor eldőlt a céltábla. A felnőttek mivel töltötték az időt e közben? Nyolc csapat nevezett be a főzőversenyre, amit Hatvani József (Hamburger-Hungária) csapata nyert meg. Második lett Németh Norbert (Védesz), harmadik Piri Zoltán (Hullámtermékgyár) csapata. A különdíjat Baranyai Zoltánné (Hamburger-Hungária) csapata érdemelte ki. Sokan neveztek a különféle bajnokságokra, sportversenyekre.  A meghívásos foci kupát  a büntetés-végrehajtás gárdája nyerte. Másodikok a rendőrök lettek, harmadik helyen a Hamburger-Hungária csapata végzett. Plusz: látványos technikai bemutatók, táncosok, kiváló zenészek szórakoztatták a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!