Hírek

2014.07.02. 17:00

Svéd-magyar zenekari rangadó

Különleges este lesz a hetvenes évek rockzenéjét kedvelőknek a szombati. Közös koncertet ad a Béke étteremben a Delta Rock Band, és a svéd The Roulettes.

Balla Tibor

Színpadon a Delta Rock Band, a hetvenes évek rockzenéjének hiteles megszólaltatója

A Deltát nem kell bemutatni a dunaújvárosi közönségnek. A másodvirágzását élő zenekar a korszak slágereit játssza. A repertoáron Free, Kinks, Jimmy Hendrix, Rolling Stones, Elvis Presley, Spencer Davis, Smokie, Steppenwolf, Black Sabbath, Manfred Man, Osibisa, Eric Burdon, Santana, Credence Clearwater Revival, Chris Rea szerepel pár új Joe Cocker, Dire Straits, Billy Idol számmal bővítve. A szokásos felállás (Váczi László basszus gitár, vokál, Hegyi István billentyűk, Aszalay Kálmán szájharmonika, konga, Novák István ének és Ágyik József dob,vokál) mellett ekkor debütál új gitárosuk, Faragó Péter is hazai pályán. Velük együtt lép fel a svédországi The Roulettes Rhythm & Blues zenekar Jezsek Lajos vezetésével. A gitáros - énekes fiatal kézilabdásként rajongója volt a Deltának, arról álmodozott, hogy egyszer velük lépjen fel. Az újonnan átalakult zenekar a Max Drane (dob), Ramon Valdes (szájharmonika), Erik Sjöberg (gitár), Simon Swartling (billentyüsök), David Beskow (basszus) felállásban főleg régi blues - rock klasszikusokból (Fleetwood Mac, Steppenwolf, Led Zeppelin, Cream, Bad Company, Whitesnake) válogat. Izgalmas etének ígérkezik.

 

Címkék#Zene#liget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!