Hírek

2017.03.31. 16:35

Új, fogyókúrás kötetünk szerzőit köszöntöttük

Dunaújváros - Megjelent lapcsoportunk szakácskönyv-sorozatának új remeke: a Fogyókúrás ételek könyve.

Szabó Szabolcs

A fogyókúra örökzöld, mondhatni elnyűhetetlen téma, módszer, foglalatosság, amelynek mindig is egy célja volt az idők során: jobb állapotba hozza testünket, lelkünket, szellemünket, mint annak előtte volt. A keresztény kultúrkörből elég csak a húsvét előtti böjti heteket említeni, amely a méregtelenítés mellett meg is fiatalította, új energiákkal vértezte fel a böjtölőt. Ma diéták, fogyókúrák és reformétkezési módszerek tengeréből választ az, aki szakítani kíván megszokott és talán már kissé unalmassá is váló menüsorával. Lapcsoportunk új kötete, a Fogyókúrás ételek könyve, amely ezúttal is hűséges és kreatív olvasó-szerzőink legjobb receptúráiból válogat, nem teszi le voksát egyetlen divatos irányzat mellett sem, inkább merít mindegyik legjavából. Külön értéke friss szakácskönyvünknek, hogy az abban tálalt egészséges és ízletes ételek többsége pénztárcabarát is, tehát kipróbálásuk és beépítésük a családi receptestárba, csak döntésünkön múlik.

Ismerkedés - elsőként szerzőink merülhettek el szakácskönyv-sorozatunk legfrissebb remekében Fotó: Zs. E.

Kázmér Judit, a PLT ügyvezető igazgatója köszöntőjében így mutatja be új szakácskönyvünket: "A gyűjteményünkben csakis nagyon finom, ízletes receptek vannak, amelyek persze egészségesek is. Mértékkel fogyasztva kiegyensúlyozottan lehet a segítségükkel fogyni, úgy, hogy közben nem megy el az életkedve senkinek, és egyetlen olvasónk sem kedélybeteg. Sőt, bízom benne, hogy jókedvre derülnek."

Mi ebben biztosak vagyunk, hiszen ezen szép és könnyen böngészhető receptes kötet - hasonlóan korábbi elődeihez - konyhai feladatokra ösztönöz. Sokakban talán még ma is él az az alaptalan beidegződés, hogy a fogyókúrás ételek készítése és fogyasztása megegyezik az önsanyargatással. A Fogyókúrás ételek könyve bizonyítja, hogy mindez pusztán csak egy téves következtetés. Hiszen ki is tudna ellenállni egy ízes balkáni lecsónak (gyuvecs), egy olívás mártással kínált sült csirkének, vagy egy kiadós és tápláló, ám mégis a fogyókúra követelményeinek megfelelő káposztás, serpenyős darált húsnak.

Tehát, böngésszék gyakran és főzzenek bátran és sűrűn e kötetünkből is, amelynek úgy is szezonja lesz. Tavasszal, nyár elején ismét megtelnek a piacok, a standok friss és vitamindús zöldségekkel, gyümölcsökkel, ezen alapanyagokból pedig kiváló ételremekeket varázsolhatunk a család terített asztalára. A Fogyókúrás ételek könyvét pénteken mutatta be Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató-főszerkesztője, aki már rutinosnak mondható szerzőinket is köszöntötte. Fontos kiemelni, hogy lapunk terjesztési területén szorgoskodó receptbeküldőink ezúttal is bravúrosan szerepeltek: összesen 11 olvasónk kedvelt fogyókúrás étele került be aktuális tematikus szakácskönyvünkbe, amely már megvásárolható a dunaújvárosi, Vasmű út 33. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodánkban.

Karcsúsító, frissítő receptek tavaszi fáradtság ellen, no és persze mindennapi ízes élményeinkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!