Hírek

2016.04.05. 12:35

Szakmák éjszakája Dunaújvárosban is

Dunaújváros – Magyarországon még nem volt olyan nagyszabású pályaorientációs rendezvény, mint amilyenre készülnek országszerte április 15-én.

Balla Tibor

A konyhatechnikák, a gasztronómiai trendek is megismerhetők

Negyvennégy Szakképzési Centrum százhúsz településen nyitja meg iskoláit a Szakmák éjszakája elnevezésű országos megmozdulás keretein belül. Április 15-én 18-tól 22 óráig nem csak, hogy nyitva lesznek a különböző szakképző iskolák, de programokat is szerveznek a pályaválasztás előtt álló diákok, fiatalok és felnőttek számára, bemutatva a különféle szakmákat – testközelből.

A rendezvényen részt vesz a Dunaújvárosi SZC Bánki Donát Gimnáziuma és Szakközépiskolája, a DSZC Dunaferr Szakközép- és Szakiskolája, a DSZC Hild József Szakközépiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma, a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolája és Szakiskolája, a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma, a DSZC Rudas Közgazdasági Szakközépiskolája és a Kollégiuma, DSZC Szabolcs Vezér Gimnáziuma és Szakközépiskolája is bemutatókkal a hegesztéstől a pálinkafőzésig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!