Szalagkorlátnak ütközött egy jármű az M7-esen

2017. március 08., 12:34 fotós: Koppán Viktor Dávid forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
komment
Egy műtrágyát szállító gépjármű szalagkorlátnak ütközött Kápolnásnyék térségében, a Budapest felé vezető oldalon.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. március 8-án 11 óra 50 perc körül az M7-es autópálya 41. kilométerszelvényében, a kápolnásnyéki lehajtónál, a főváros irányába vezető oldalon. Az elsődleges adatok szerint egy járműszerelvény szalagkorlátnak ütközött.

 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint lesodródott az úttestről, majd felborult egy nyerges vontató az M7-es autópályán Kápolnásnyék térségében. A balesetben nem sérült meg senki.

A székesfehérvári hivatásos és a pázmándi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést, továbbá riasztották a helyszínre a fővárosi és a tatabányai tűzoltók darus járművét is. A munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezeti. A beavatkozás nem akadályozza az autópálya forgalmát, az érintett lehajtóágat viszont lezárták.

Frissítés:

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom az érintett útszakaszon ismét zavartalanul halad.

2017. március 08., 12:34 fotós: Koppán Viktor Dávid forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...