Hírek

2015.02.16. 18:10

Százszorszépes kiváló pedagógus

Dunaújváros - Az év pedagógusa jelöltként díszoklevél elismerést vehetett át a Százszorszép tagóvoda pedagógusa, Juhászné Nagy Marianna.

Körmendi Erzsébet

A Szent Gergely Népfőiskola pályázatot írt ki Az év pedagógusa kitüntető címre, amelyre az országból 265 jelölt szakmai, szülői, nevelőtestületi méltatását küldték be a jelölőszervezetek. A népfőiskolán szombaton rendezett díjátadó ünnepségen negyvenöten (többségükben tanárok, tanítók) vehettek át Az év pedagógusa jelölt díszoklevelet, közöttük Juhászné Nagy Marianna óvónő. A Százszorszép tagóvoda Cica csoportjába járó gyerekek szüleinek véleménye alapján: gyermekeik sok élménnyel gazdagodnak az óvodában, ezek nagyban függnek az óvónőtől, aki a nap jelentős részét velük tölti, feloldja a kicsik félelmét, buzdítja, bátorítja őket, kiáll mellettük, neveli, fejleszti őket, sok örömet okoz nekik.

Juhászné Nagy Marianna a kiválóságot tanúsító oklevéllel

A kiváló pedagógus folyamatosan képezi magát, szakmai munkásságáról nagy elismeréssel szóltak a kollégák és a vezetők, mint megtudtuk: ő kezdetektől fogva felvállalta a különleges gondozást igénylő gyermekek nevelését, fejlesztését. Munkáját az önkormányzat Dunaújváros Érdemes Pedagógusa díjjal ismerte el tavaly.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!