Hírek

2013.05.29. 15:13

Szemenyei István bízták meg a Kézilabda Akadémia vezetésével

Dunaújváros - A közgyűlés az eddigi ügyvezetőt, Szemenyei Istvánt bízta meg a DF-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémai Közhasznú Nkft. vezetésével jövő május végéig.

Körmendi Erzsébet

Dunaújváros közgyűlése személyi kérdésekről és támogatási kérelmekről is döntött a legutóbbi ülésén. A kézilabda akadémia Kft. vezetőjének személyéről döntöttek, a kérelmüket viszont levették a napirendről. 

További igények... A  Fejér Megyei Kézilabda Szövetség 300 ezer forintot kért az Üstökös Kupa megszervezésére, ám erre nemmel szavaztak a képviselők. A Dunaújvárosi Labdarútó Szövetség a működéséhez szeretett volna 3,2 millió forint segítséget  de nem kapott. 

A közgyűlés 150 ezer forintot szavazott meg az  Ússz, Hogy Utolérjenek! Egyesület úszógálájának és rekordkísérletének megszervezésére. A  Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály egy összegben  300 ezer forint támogatást kap. Egy dunaújvárosi értelmileg akadályozott tanuló nyári táborához 15 ezer forinttal, a bálványosi nyári diáktábor költségéhez pedig  400 ezer  járul hozzá az önkormányzat.  A DUDIK fesztiválra egymillió forintot kap a HÖK a várostól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!