Hírek

2017.04.25. 18:25

Szép a tanácsadó - Gyermekbarát rajzokkal gazdagodtak a falfelületek

MEZŐFALVA Gyerekbarát rajzokkal gazdagodott a rendelő falfelülete a nemes felajánlásoknak köszönhetően.

Horváth László

- A védőnők többször említették, milyen jó lenne, ha szebb és családiasabb környezetben tölthetnék a várakozási időt a rendelésre érkezők - mesélt az ötlet megvalósításának kezdetéről Juhászné Bokor Brigitta, a Mezőfalvi Makk Marcsi Családi Napközi vezetője, aki elmondta lapunknak azt is:

- Felajánlottuk kislányommal, Juhász Rebekával, hogy megrajzoljuk, kifestjük a helyiséget. A munkát húsvét hétfőn fejeztük be, az itt dolgozók és a betérők legnagyobb örömére. A falakon megelevenedő mesefigurákkal az ünnepek után sokkal gyerekbarátabb rendelő fogadja a pácienseket. Szívesen csináltuk, hiszen a családi napköziben már elvégeztük ezt a szépészeti beavatkozást, és nagyon kedvezően fogadták a gyerekek. A fal előkészítését Hemperger Jánosnak köszönhetjük, amire reggel nyolctól délután négyig tartó munkával rajzoltuk, festettük fel a figurákat. Olyan nagy sikere van az itt dolgozók körében, hogy már mondogatják, merre kellene tovább haladni - újságolta boldogan lapunk munkatársának a rajzok kifestője.

Nagy a boldogság Kaló Eszter és Németh Ági védőnőknél. Középen Juhászné Bokor Brigitta,
aki lányával már a Makk Marcsi Családi Napközit is kifestette gyerekrajzokkal

Fotó: Horváth László

Nagyon kedves és aranyos környezet fogadja húsvét óta a mezőfalvi védőnői tanácsadó látogatóit. Ahogy az alkotóktól megtudtuk, nem elképzelhetetlen a folytatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!