Hírek

2013.11.11. 15:35

Ajándékot kaptak a legszebb porták, előkertek tulajdonosai

Rácalmás - A Városvédő és Szépítő Egyesület és az önkormányzat vezetői megköszönték a település lakóinak az idei virágosítást, parkgondozást.

Körmendi Erzsébet

Boór Imréné Pusztai Ildikó veszi át a virágosítási versenyben elért első helyezéséért járó díjat Bodnár Sándortól, a városvédő egyesület elnökétől (Fotó: Ady Géza)

A Virágos Rácalmásért 2013 verseny eredményhirdetése múlt pénteken volt a művelődési házban, ahol Bodnár Sándor egyesületi elnök, valamint az önkormányzat nevében Schrick István polgármester megköszönte mindazoknak az aktív és eredményes munkáját, akik a településen élen jártak a portaszépítésben. A rendezvényen közel nyolcvanan voltak a létszám mutatja, valamint Rácalmás utcáinak képe önmagáért beszél... Mondani sem kell milyen sokan tesznek azért, hogy szép legyen a lakóhelyük, környezetük.

Közel nyolcvanan voltak az eredményhirdetésen, elöl balról Füléné Perusza Katalin

A zsűri 20-20-20 első, második és harmadik helyezést ítélt oda a portájukat szépen gondozóknak. A közterületeken lévő, lakók által örökbe fogadott virágágyásokat nem is értékelték, pedig azok is megérdemelnék a dicséretet. Külön kiemelték viszont az önkéntesek segítségét, akik az ültetésekből, gyomlálásból, tökföld gondozásból aktívan kiveszik a részüket.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!