Hírek

2016.01.15. 17:53

Szép korú üdvözlése: Rendkívül jó hangulatú születésnapi köszöntő

Dunaújváros - Kilencvenöt éves, de kortalan eleganciával és méltósággal fogadta köszöntését Horváth Jánosné.

Pekarek János

Régi ismerősként üdvözölhették egymást a dunasori Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonában a 95 esztendős Horváth Jánosné Marika néni, és Gombos István, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere. Öt évvel ezelőtt ugyanis még a pentelei Páskom utcában találkoztak, hogy a kilencvenéveseknek kijáró köszöntést megejtsék. Még akkor megígérték egymásnak, hogy öt év múltán újra találkozni fognak - és íme...

A kilencvenöt éves Horváth Jánosné az ajándékok egy részével. Fotó: Zsedrovits Enikő

Marika néni hiába él az idősek otthonában (ahol mindenki szereti és tiszteli), családja rendszeresen látogatja és igyekszik a kedvében járni.

Péntekii köszöntésénél is ott volt minden elérhető családtagja, tortát vittek neki, meglepetésekkel kedveskedtek. Ahogyan az otthon lakói is: Halász Judit Boldog születésnapot című számával és egy külön, verses idézetekkel teli beszéddel üdvözölték. Az ünnepelt nagy örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!