Hírek

2016.07.28. 12:10

Szépen kiszínezték az aszfaltot

Perkáta - Hétköznapi hősökkel dekorálták ki az aszfaltos sportpályát Perkátán. Kicsitől a nagy gyerekig mindenki izgatottan készült a rajzversenyre. Hangulatos délután kerekedett.

Horváth Dóra

Aszfaltrajzversenyt szerveztek a Perkátai Általános Művelődési Központ munkatársai múlt szombaton. A verseny a hétköznapi hősökről szólt - róluk készült alkotásokkal tették színesebbé a részt vevő gyerekek, a település bitumenes sportpályáját.

A délután 6 órától kezdődő rendezvényen szép számmal jelentek meg érdeklődők. A szervezők a verseny elején elmondták a szabályokat, beszélgettek kicsit a hétköznapi hősökről a gyerekekkel, akik csapatokat alkotva jelentkeztek a programra, majd mindenki kiválasztotta a pályán azt a helyet, ahova rajzolni akart. Utána kemény munka következett: mindenki próbált minél szebbet alkotni, hogy elnyerje a zsűri tetszését.

A Színes csapat mutatja be rajzát. Balról jobbra Vigházi Zétény, Szabó Ákos, Vigházi Amina és Fésű Mária. Fotó: Horváth Dóra

Mikor az utolsó csapat is befejezte a rajzát, a zsűri szemlézte a remekműveket, és döntött a helyezésekről. Az idei évben a László klán, valamint a Rajzimádók csapata nyerte el a legjobb rajzért járó díjat. Második helyezett lett a Színes csapat, valamint a Rajzoló Mókusok. A harmadik helyért járó oklevelet a Lepkék és a Cicák nevű csapatok vihették haza.

A jó hangulatú program végeztével mindenki vidáman indult el haza, hogy kipihenje a délután fáradalmait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!