Hírek

2015.06.21. 05:45

Szepesi Attila főállású alpolgármester lett

Dunaújváros - Szepesi Attila gazdasági és stratégiai ügyekért felelős alpolgármester július 1-jétől főállású alpolgármesterként látja el feladatait. Erről is döntött a közgyűlés.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor hangsúlyozta a napirendi pont tárgyalásakor: Szepesi Attila alpolgármesterként sok terhet levesz a válláról, számos partnerrel tárgyal, és jelentős eredményeket ért el az elmúlt években. A polgármester kérte, hogy főállású alpolgármesterként lássa el a munkáját a jövőben, a város fejlesztése érdekében. A közgyűlés határozata alapján Szepesi Attila július 1-től teljes munkaidőben látja el a feladatait.

A főállású gazdasági és stratégiai alpolgármester illetményét közgyűlés a polgármesteri illetmény 90 százalékában határozta meg, ami a helyi önkormányzatairól szóló törvény alapján havi 673 ezer 100 forint. Költségtérítés is megilleti az elöljárót a munkavégzése kezdetétől, július elsejétől, amit a jogszabály által meghatározott összegben, 101 ezer forintban hagyott jóvá a közgyűlés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!