Hírek

2014.02.21. 20:10

Kormányváltó hangulatot tapasztal az MSZP

Dunaújváros - Sajtótájékoztatót rendezett a baloldali képviselőjelölt, majd lakossági fórumot tartott.

Pekarek János

Választási sajtótájékoztatót rendezett pénteken este öt órától a Magyar Szocialista Párt dunaújvárosi szervezete a Dózsa II. városrészi Fészek klubban. A politikus résztvevők dr. Ujhelyi István, az országgyűlés alelnöke és Magyar András, helyi MSZP alelnök, a baloldali Összefogás országgyűlési képviselőjelöltje voltak.

Ujhelyi István, aki felkészült, energikus jelöltnek jellemezte barátját, Magyar Andrást, a sajtótájékoztatón kijelentette: az Orbán-kormány megbukott.

Megbukott a szociális érzéketlenségével, azzal, hogy ígéretével ellentétben nem teremtett egymillió munkahelyet, megbukott az adóreformjával, hiszen negyvenféle új adót vezetett be, és emelt is adókat, megbukott a válság kezelésében és morális kérdésekben egyaránt, mondta Ujhelyi.

- Addig sütögették a pecsenyéjüket, amíg az odakozmált! - közölte a szocialista politikus.

Aki megjegyezte, hogy bármerre jár az országban, kormányváltó hangulatot tapasztal. De ez a választási kampány mégis más, mint az eddigiek, tette hozzá, mivel régen elfeledett félelem övezi. Az emberek véleményük miatt féltik állásaikat, vállalkozásaik bevételét, a hétköznapi biztonságukat.

Ezért az MSZP legfontosabb üzenete számukra, hogy ne féljenek elmenni szavazni április 6-án!

Ujhelyi bejelentette, hogy Magyar András többi jelöltjükhöz hasonlóan összegyűjtötte a kellő jelölést, s regisztráltatta magát a választásra.

Magyar András hozzátette: folytatják a munkát, mindenképpen győzelemre törnek. Ezután lakossági fórumot tartott Ujhelyi Istvánnal az MMK-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!