Hírek

2013.11.18. 18:55

Szilágyi hét - Márton napra hangolva

Dunaújváros - Mozgalmas iskolahéten vannak túl a Dózsa György Általános Iskola Szilágyi Erzsébet Általános Iskola Egységének diákjai.

Szabó Szabolcs

A múlt héten hétfőn rendezett szépíró versenyen a diákok libatollal is dolgozhattak a feladatokon

A múlt héten hétfőn egy vidám ünnepség keretében szilágyi diákokká fogadták az iskola elsős kisdiákjait. Kedden pedig már a tanulmányi versenyeké volt a főszerep: helyesírási, szépíró, és tankerületi rajzversenyen mérhették össze tehetségüket és tudásukat a tanulók.

Szerdán folytatódtak a küzdelmek, a tankerületi német szépkiejtési seregszemle mellett a ügyességi verseny és KRESZ-totó várt a nebulókra. A Márton-nap jegyében csütörtökön Suplicz Mihály vezetésével libatopogó táncházzal folytatódott az iskolahét, amely mint a lapunknak küldött összefoglalóból kiderül, pénteken a kikapcsolódás napjával zárult.

A zumba, latin-tánc és harcművészeti bemutató mellett az alsósokat libabemutató a felsősöket pedig műveltségi vetélkedő várta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!