Hírek

2015.11.12. 19:30

„A Szociális munka napja egyben az esély ünnepe”

A Szociális munka napját világszerte november 12-én ünneplik, ennek alkalmából immár hagyományként gálaműsor keretében köszöntötték nagy szeretettel és tisztelettel a szociális szféra dunaújvárosi dolgozóit a Bartók színháztermében.

Braun Dorottya

A műsort a „Kék hangok” kórus, a Jószolgálati Otthon lakói és önkéntesei nyitották meg, majd a polgármester üdvözletét távollétében Pálfi-Németh Tünde sajtószóvivő tolmácsolta a közönségnek. Az este során felléptek az Útkeresés Segítő Szolgálat, a Magyar Mentőszolgálat, a Bölcsődék Igazgatósága, a Jószolgálati Otthon, valamint a jószoli gondozóházának munkatársai, nagyban elmélyítve a gála szívmelengető hangulatát. Az ünnepség végén pedig Kecskeméti Péterné, a Bölcsődék Igazgatóságának tagja, Kovásznainé Bereczki Anikó, a Jószolgálati Otthon munkatársa, Kovács Andrásné, a mentőszolgálat tagja, Sohonyai Mária, az Útkeresés Segítő Szolgálat kollégája és Szabó Györgyné, az Egyesített Szociális Intézmény és az Árpád házi Szent Erzsébet Idősek Otthona munkatársa vehette át a Szociális Munka Napja plakettet a kiemelkedő munkájáért. A díjátadás után az idei gála háziasszonya, Kissné Fekete Éva pohárköszöntőjével zárult a műsor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!