Bringatúra startja: szombat!

2017. június 08., 12:00 szerző: Pekarek János
komment
Dunaújváros - Városunk ikonikus eseménye a bringatúra, amely most szombaton délelőtt kilenckor indul a Városháza térről.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Harmincharmadszor rendezik meg Dunaújváros és Mezőfalva között a bringatúrát szombaton, reggel kilenc órától! A start, mint mindig, a város főterén, a Városháza téren lesz. A táv Mezőfalváig és vissza tart. Az eseményt számos rendezvény kíséri.

A Városháza térről rendőri felvezetés és biztosítás mellett indulnak el a kerékpárosok Mezőfalvára, a hagyományok szerint szombaton délelőtt kilenc órakor.


Biciklisek szombatja	Fotó: A. G.

Mint mindig, ezúttal is lehet majd tombolát vásárolni (sorsolás a visszaérkezés után, ugyancsak a főtéren), és emellett mindenkit értékes ajándékok, fagyi, frissítők, kürtős kalács, büfé, BMX-bemutató, ha szükséges, akkor kerékpár-gyorsszerviz, valamint pihenőhelyek várnak.

Mivel ez hagyományosan családbarát rendezvény, természetesen ezúttal sincs részvételi korhatár, tehát gyermekek is indulhatnak - azért nem árt figyelemmel lenni a biztonsági rendszabályokra.

Mezőfalván rövid pihenő után indulhat vissza a mezőny Dunaújvárosba, természetesen ismételten rendőri biztosítás és felvezetés mellett.

A városban a megfáradt túrázókat a főtéren egyebek között a tombolanyeremények kisorsolása és némi esztrádműsor várja - ahogyan az nálunk már hagyomány.

Pekarek János

2017. június 08., 12:00 szerző: Pekarek János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...