Hírek

2016.07.15. 19:01

Sztárok, randevúk, gitárhősök

Dunaújváros - Sportteljesítménynek sem utolsó mindaz, amit a fesztiválozók teljesítenek.

Szabó Szabolcs

Ó, hát pontosan hányadik nap is ez? - tette fel a kérdést az egyik kisszínpadon regnáló soros frontember két dinamikusan ütemes szám között csütörtökön éjjel. A közönség java pedig némi számmisztikába kezdett, aztán kisegítették a dalnokokot: a hetedik nap estéjén jártunk ekkor, ám jó pár rutinos fesztiválozón már látszódott a sokadnaposság.

Mindez azonban nem tükröződött a színpadok előtti téren, ahol ismét aktív testmozgással bizonyítottak a rajongók. Teljes joggal, hiszen a Dog Eat Dog közel másfél órás dedikálás után nyomott egy nagyon őszinte és tisztességes bulit, majd jött a szintén klasszis kategóriában ügyködő Madball, hogy szépen megalapozza a hangulatot a már szinte magyarként számon tartott amerikai Ignite zenekarnak. A frontember, Téglás úr természetesen némi kiselőadást is tartott, amelyben kövér dicséretet kapott a Rockmaraton, majd a város is, hogy ilyen tökéletes fesztiválhelyszínen randevúzhatnak a kemény zenék szerelmesei.

A Rockmaratonról természetesen idén sem hiányozhatott a Moby Dick, akik ismételten remek bulit csináltak a szigeten

Ha már ama szerelemnél tartunk. A maraton párkapcsolati értékelése megérne egy kövérebb riportot, ám maradjunk annyiban, hogy e fesztiválon a masszív hölgyuralom irányít. A kiművelt urak pedig hódolnak és megpróbálnak méltó módon teljesíteni.

A nyomtatott sajtó sajátosságai miatt némi ütemkéséssel dokumentáljuk a valóban kiváló koncerteket.

A korszakos Megadeth zenekartól ígéretet kaptunk, hogy külön interjúban válaszolnak lapunk kérdéseire, mindezt egy későbbi lapszámban olvashatják majd. Addig is: ma este még maraton - a legjavából!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!