Hírek

2013.02.21. 12:56

Sztrájkbizottság alakult a Hankooknál

A Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) csütörtökön 13 óra 41 perckor bejelentette, hogy bérviták miatt sztrájkbizottság alakult a Hankook Tire Magyarország Kft. dunaújváros-rácalmási üzeménél.

Pekarek János

14:49 A Hankook szóvivőjének reagálása

Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. szóvivője kérdésünkre a Hankook-sztrájkbizottág megalakításával kapcsolatban a következő választ adta. A Hankook Tire vezetése meglepetéssel értesült a Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének bejelentéséről, mivel az egyeztetések jelenleg is folyamatban vannak a szakszervezettel. Mivel a vállalat vezetése nem kapott hivatalos tájékoztatást a sztrájkbizottság megalakulásáról, így nem tudják kommentálni a bejelentést.

13:42 A Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) csütörtökön 13 óra 41 perckor bejelentette, hogy bérviták miatt sztrájkbizottság alakult a Hankook Tire Magyarország Kft. dunaújváros-rácalmási üzeménél.

Az ok, hogy eddig a munkáltató válaszra sem méltatta az érdekvédők béremelési javaslatát. A Hankook későbbre ígérte a reagálást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!