Hírek

2017.02.24. 19:50

Táblakérdés: tessék javasolni

Dunaújváros - Sokasodnak a lakossági észrevételek a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett akcióban. Még egy hónapon át várják a felvetéseket, javaslatokat.

Szabó Szabolcs

- Az utóbbi hetekben beérkezett termés is mutatja, hogy jó pár olyan közlekedési helyzettel találkozhatunk a város és a környék útjain, amelyet érdemes újragondolnunk.

Ezért is indította el januárban a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság és Dunaújváros önkormányzata a Tegyünk együtt a balesetmentes közlekedésért elnevezésű programot.

Bejáráson. Kőhalmi László rendőr törzszászlós mellett Pásti Norbert, az önkormányzati közterület-felügyelet csoportvezetője és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Dunaújvárosi Mérnökségének vezetője a Kenyérgyári úton egy kifogásolt közlekedési tábla jövőbeli áthelyezéséről egyeztettek  Fotó: Ady Géza

A kezdeményezés első szakaszában, amely március 20-án zárul, várjuk a lakossági észrevételeket a kihelyezett táblákkal és útjelzésekkel kapcsolatban. Eddig is több tucat levelet, beadványt kaptunk, többségük egyszerű változtatással egyértelműsíthető, megoldható. Van egy-két eset, amely komolyabb tervezést igényel, ezek kidolgozásán jelenleg is dolgozunk - mondta el lapunknak Kőhalmi László, a balesetmegelőzési bizottság főtitkára.

A lakossági bejelentéseket [email protected] e-mail címre várják fényképfelvétellel és rövid indoklással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!