Hírek

2014.09.05. 13:35

Családi napot rendeznek a pálhalmai sportpályán

Dunaújváros - A Pálhalmai Agrospeciál Kft. és a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet szombaton rendezi meg hagyományos családi napját a pálhalmai sportpályán.

Gallai Péter

Az egész napos és változatos programokkal színesített családi nap programja fél kilenckor kispályás focikupával kezdődik, 13 órakor kutyás bemutató lesz, utána az Aranyudvar zenekar gyerekműsora, majd kung-fu bemutató jön. 15.45-kor a Rockbox együttes lép fel, amit brazil szamba show követ, 20 órakor Nótár Mary koncertezik. A napot különböző vetélkedők színesítik majd, de lesz légvár, állatsimogató, egészség sátor, mobil kalandpark, pónilovaglás és főzőverseny is. Az eseményen 13 és 15 óra között véradást is tartanak az intézet kultúrtermében.

Balázs Péter ezredes (balra), a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka átveszi dandártábornoki kinevezését Áder János köztársasági elnöktől a Sándor-palotában (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Ide kapcsolódó hír, hogy Áder János köztársasági elnök a belügyminiszter javaslatára Balázs Péter ezredest, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokát szeptember 8-ai hatállyal dandártábornokká nevezte ki. Balázs Péter 1985. január 1-jei hatállyal kezdte meg büntetés-végrehajtási pályafutását. 1996. február 1-jétől a Márianosztrai Fegyház és Börtön parancsnok-helyettese volt, 2005. december 1-jétől a Tolna Megyei, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetek parancsnoki feladatait látta el. 2011. január 20-ától a pálhalmai intézet parancsnokaként teljesít szolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!