Hírek

2015.03.01. 13:10

Táncra perdültek a nyugdíjasok

Kisapostag - A nyugdíjas klub februárban megtartotta a farsangi vacsorával egybekötött évadzáró rendezvényét.

Körmendi Erzsébet

Gyertyafény mellett, kellemes hangulatban töltöttek egy ünnepi estét a Kisapostagi Nyugdíjasklub tagjai a közelmúltban. A civil szervezet vezetőjétől, Kiszli Páltól tudjuk egyebek mellett azt is, hogy a gasztroangyalok kedveskedő jelzővel illették az asszonyokat, akik Katika vezetésével remek vacsorát varázsoltak az asztalokra, megalapozva ezzel a jó hangulatot. A menü burgonya gombóc leves és Budapest tokány volt rizs körettel. A desszert pedig a tagok által otthon készített és a klubdélutánra felajánlott süteményből állt, ami nem kevesebb sikert aratott a vendégek körében, mint a főétel.

Farsangi vacsorával búcsúztatta a telet a kisapostagi nyugdíjasklub. Szemben Kiszli Pál klubelnök

A vacsora után vidám baráti beszélgetéssel telt a délután, kitűnő házi borok és üdítők fogyasztása mellet. Néhány táncoslábú nyugdíjas táncra is perdült. Közben a nyugdíjasklub szokásaihoz híven felköszöntötték azokat, akik az elmúlt két hónapban ünnepelték a névnapjukat.

Az előző vacsorájuk decemberben volt, ami szintén vidáman telt, újságolta a klubelnök. Rögtönöztek egy vidám kabaré jelenetet is, a Hosszú élet címmel, kecske- és birkabőra öltözve, ugyanis a jelenet három nagyon idős hegyi pásztorról szólt.

A nyugdíjasklub tevékenységét nagyra értékelik és támogatják a képviselőtestület tagjai. A farsangi vacsorán Márkli János alpolgármester is részt vett, elmondta: az önkormányzat számít a nyugdíjasok segítségére a Faluszépítő napokon. Kiszli Pál pedig arra kéri a tagokat, hogy legkésőbb április közepéig regisztráltassák magukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!