Hírek

2015.04.29. 18:03

Táncvarázs a téren: Helyi tánccsoportok szórakoztatták az érdeklődőket

Dunaújváros - A Tánc Világnapjához kapcsolódóan szerdán mozgalmas programcsokor várta az érdeklődőket a Városháza téren.

Szabó Szabolcs

Prof. Alkis Raftis, a Nemzetközi Táncbizottság elnöke egy 2006-os beszédében kiadta a egyetemes jelszót: „Világ táncosai, egyesüljetek!"

Meggyőző táncprodukciók sora várta a közönséget – képünkön a My Way Dance School fiatal tehetségei. Fotó: Zs. E.

Ennek szellemében a Vasas Táncegyüttes hangulatteremtő térfoglalásával indult a Tánc Világnapjára időzített minifesztivál szerdán a Városháza téren, ahol a kellemes időnek is köszönhetően több száz érdeklődő tapsolhatott a fellépő helyi tánccsoportoknak. Az egymástól különböző táncstílusok és műfajok jól megfértek együtt ezen a remek szabadtéri gálán, ahol a már említett vasasosok mellett kiváló produkciók sorával bizonyították tehetségüket és rátermettségüket a My Way Dance Team, a Wesley-DaCapo Művészeti Iskola, a Flash Tánccsoport, a Ayarti Hastánc Csoport, a Violin Művészeti Iskola, a Zumberto Team és a Gárdonyi Géza Általános Iskola táncosai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!