Hírek

2014.03.16. 19:20

„Porosak voltak az ülések és a kipufogó gáz is bejutott az utastérbe”

Dunaújváros - Levélben fordult panaszával a volántársasághoz egy olvasónk. Építő jellegű kritika.

Lupp Sándor kereste meg szerkesztőségünket az Alba Volán Zrt. két járatával kapcsolatos észrevételeivel. Olvasónk március 6-án Mezőfalváról utazott vissza Dunaújvárosba a volántársaság menetrend szerinti helyközi járatával. Lupp úr kifogásolta, hogy a buszon porosok voltak az ülések és a nyitott ablakokon keresztül a kipufogó gáz is bejutott az utastérbe. Szintén e napon utazott olvasónk a volántársaság 35-ös jelzésű járatán, itt azt kifogásolta, hogy porosak és piszkosak voltak a jármű kapaszkodói és korlátai. A buszok tisztaságával kapcsolatos észrevételeit levélben foglalta össze Lupp Sándor, amelyet elküldött a társaság illetékeseinek. Lapunk e levél nyomán kereste meg az Alba Volán Zrt.-t.

Pruzsina Alice, a volántársaság kommunikációs főmunkatársa

Kérdésünkre Pruzsina Alice, a cég kommunikációs főmunkatársa elmondta:

- Az olvasói levélben említett autóbuszokat kollégáim soron kívül berendelték a telephelyre takarításra. Tartalék járművekről van szó, így maradhatott ki a rendszeres tisztításból. Köszönjük utasunk észrevételét, és a továbbiakban is szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikát közvetlen elérhetőségeinken.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!