Hírek

2013.04.19. 17:48

Tehetségek délutánja a Rudasban

Dunaújváros - A Rudas tanárai és diákjai fergeteges gálával köszönték meg a társintézmények pedagógusainak, hogy diákjaik tehetségét megfelelően kamatoztatják.

Körmendi Erzsébet


A hagyományőrző párosok egyike: Novák Renátó és kereskedelmis  párja, Söregi Cintia bagi táncokkal nyűgözte le a közönséget (Fotó: Vohlmann György)

A Rudas Közgazdasági Szakközépiskola lelkes diákjai csodálatos gálával ajándékozták meg társaikat és tanáraikat pénteken délután. A szülői szervezet honosította meg az iskola tavaszi hetét megnyitó programot tavaly, és a tanulóknak annyira megtetszett a rendezvény, hogy idén már kezükbe vették az irányítást és pazar repertoárt állítottak össze. A tehetséges rudasosok közül sokan tanulnak zenélni, táncolni, énekelni az iskola falain kívül. Ők mutatkoztak be  ma nagy sikerrel. A tanárfellépőkkel kiegészült kulturális délutánt az iskola fotósainak kiállítása nyitotta meg: Somogyi Kata, Konics Daniella, Rózsa Sára Viola, Matolcsi Renáta, Androvics Fanny és Szombati Kamilla alkotásai díszítik az aula falait.


A tornateremből kihallatszó muzsika hallatán jókedvűen alkottak az aulában maradt diákok... A jövő heti  Föld napi rendezvényükre ugyanis olyan fát építenek fel, amelynek egyik fele a természet gyönyörűségét mutatja be, a másik fele  viszont a károkozást...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!