Hírek

2013.03.12. 17:48

Tehetségek napjai a Wesley-Da Capo művészeti iskolában

Dunaújváros - Négy programmal jelentkezik a Tehetség Napja alkalmából a Wesley-Da Capo művészeti iskola.

Szabó Szabolcs

- Bartók Béla születésnapja, március 25-e, a Tehetség Napja. Úgy gondoljuk, minden növendékünk tehetséges valamiben. Ha nem is választja a művészi pályát, nálunk folytatott tanulmányai mindenképpen segítik tanulási képességeinek fejlődésében, önkifejezésében, kreativitásának kibontakoztatásában. Éppen ezért minden növendékünket bevontuk a jövő héten kezdődő programsorozatunkba - mondta el a DH-nak Kurina Laura, a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője, aki a pontos részletekről is beszámolt.

A népszerű művészeti iskola sorozata március 18-án, azaz jövő héten hétfőn kezdődik az Arany János iskola B-épületében ahol 16 órától a társastánc tanszak és zeneművészeti ág képviselői mutatkoznak be.

Március 20-án, szerdán a Kerpely Antal Kollégiumban a moderntánc tanszak képviselőinek vezetésével interaktív improvizációs játék indul délután fél öttől. Csütörtökön a Dózsa iskolában a festészeti képzésben résztvevők munkáiból nyílik kiállítás 16 órakor.

A sokszínű programsorozat zárásaként a társastánc tanszak képviselői jelentkeznek egy különleges produkcióval, amelyen szívesen látják az érdeklődőket is  délután fél hattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!