Hírek

2015.11.13. 15:12

Izgalmas vetélkedővel zárult pénteken a szilágyisok hete

Dunaújváros - Hamar elrepült ez a játékos hét a Szilágyi Erzsébet Általános Iskola diákjai számára, akik szórakoztató iskolanapi programokon vehettek részt egészen péntek délelőttig.

Braun Dorottya

November 13-án, pénteken délelőtt nagy zsibongás volt a Szilágyi Erzsébet Általános Iskolában, ugyanis a hagyományos iskolanapi programok vagy Szilágyihét utolsó, és egyben az egyik legizgalmasabb programja egy Ki mit tud? vetélkedő volt az alsó tagozatosok számára.

Kéri Bettina és Tóth Adrienn közös énekükkel bűvölték el a zsűrit

A versenyre tánc, ének, vers- és mesemondás kategóriákban, összesen tizenhét produkcióval neveztek be a lelkes jelentkezők, illetve csapatok. Versenyszámaikat végre péntek délelőtt be is mutathatták kíváncsi társaik és tanáraik előtt. Eközben a felső tagozatos diákok számára tanáraik más programmal, egy kis műveltségi vetélkedővel készültek, így a nagyobbak is összemérhették tudásukat.

A péntek délelőtti vidám és érdekes programok befejeztével hivatalosan is lezárult a szilágyisok várva várt hete, így hétfőtől folytatódhat is a tanítás a már megszokott kerékvágásban.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!