Hírek

2014.01.15. 15:36

Baleset 62-es főúton (frissítve)

Az útra szóródott nedves silón megcsúszott egy autóbusz.

Szabó Szabolcs

A 62-es számú főúton, Dunaújvárostól nem messze nedves siló borult az úttestre 2014. január 15-én, 15 óra 30 perckor, amin egy arra közlekedő autóbusz megcsúszott és árokba borult. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a 62-es és 6-os főút kereszteződésétől a Perkátánál lévő körforgalomig teljes szélességében lezárták a 62-es főutat. Kerülni Adony felé tudnak a közlekedők Seregélyes irányából és Dunaújvárosból is.

A helyszínen tartózkodó munkatársunk jelentése szerint a nedves siló 160 méter hosszan szóródott ki, nagy mennyiségben. A Közútkezelő szakemberei azon dolgoznak, hogy mielőbb megtisztítsák az útburkolatot. A helyszínre érkező tűzoltók pedig az árakba csúszott buszt próbálják kiszabadítani. Az előzetes hírek szerint a közlekedés legközelebb este kilenc óra körül indulhat el az útszakaszon.

19:21 - A műszaki mentést követően az út takarítása is befejeződött a 62-es számú főút balesettel érintett szakaszán. Így a főút teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!