Hírek

2017.07.09. 19:35

Teltházzal zajló programok a hétvégén Dunaújvárosban

DUNAÚJVÁROS Nagyüzemben működött a Munkásművelődési Központ a hét végén is. Mah-jong-bajnokság és nótástalálkozó töltötte meg a házat.

Balla Tibor

Péntektől vasárnapig zajlott az MMK-ban a Magyar Mah-jong Szövetség Hungarian Open 2017 - Sisi Cup Vol. 2." elnevezésű rangos bajnoksága. Ennél egy kicsit hangosabb tevékenység is teret nyert szombaton délutántól késő estig: a IV. Él még a magyar nóta" címet viselő nótástalálkozót a hét végén Dunaújvárosban első alkalommal, az MMK-ban rendezték meg a harmadik emeleti színházteremben zsúfolt ház előtt, rendkívüli sikerrel.

A dalostalálkozón estig szólt a nóta Fotó: Zsedrovits Enikő


A következő nagy rendezvényük a Zenés esték a pagonyban sorozat előadása július 25-én 18 órakor egy könnyű szabadtéri program lesz Örömlányok végnapjai címmel egy zenés vígjáték Moravetz Levente rendezésében olyan szereplőket felvonultatva, mint Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Fábián Anita vagy Szőke Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!