Hírek

2016.09.28. 17:40

Térkövesen járhatnak a Békében

Dunaújváros - Újabb térköves járdaszakasz készült el a Béke városrészben. A munkálatokról a körzet önkormányzati képviselője, Hingyi László tájékoztatott.

Körmendi Erzsébet

Az önkormányzat járdaépítési programja 2014-ben kezdődött el, azóta körzetenként tíz-tízmillió forintot kapnak a képviselők minden évben ezekre a felújítási munkálatokra. A lakókkal egyeztetve, bejárás után ott korszerűsítik a járdát, ahol a legnagyobb szükség van rá, mert igen rossz állapotban van a régi.

Hingyi László mutatta a Szabadság úton elkészült járdaszakaszt Fotó: Ady Géza

- Az én körzetemben a Szabadság utca 2-nél kezdtük a felújítást, és mostanra elmondhatjuk, hogy egészen a Szabadság utca 30-ig térköves burkolatú gyalogúton sétálhatnak a környékben lakók - mondta el Hingyi László, a körzet önkormányzati képviselője a helyszínen.

Majd hozzátette a következőket: - Meggyőződésem, hogy jó úton haladunk a városfejlesztés terén. Ezért kérem a helyi polgárokat, ha egyetértenek a törekvéseinkkel, biztassanak bennünket a vasárnapi népszavazáson azzal, hogy elmennek szavazni és nemmel voksolnak a feltett kérdésre. Mert a város további fejlesztésére szeretnénk elkölteni a jövőben is a helyben rendelkezésre álló forrásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!