Hírek

2014.05.20. 16:15

10 éves lesz a Mezőfalvi Vigasságok

10. alkalommal rendezik meg június utolsó hétvégéjén a hagyományos falunapot, a Mezőfalvi Vigasságokat. A jubiláló esemény két napon át nyújt felhőtlen kikapcsolódást a mezőfalviaknak és vendégeiknek.

Horváth László

Remekül sikerült a 2013-as vigasságok Rock koncertje! A képen Erős Attila a Lord zenekar szólógitárosa

A 2014-es vigasságokon most is sokféle szórakozási lehetőséget biztosítanak a szervezők. A programok részletes listájára a május végi ülésen bólint rá a testület. Ami már biztos: péntekre a Karthago együttest várják!

Mindenki talál igényének megfelelő kikapcsolódási formát, és természetesen vendéglátásban sem lesz hiány ígérik a Mezőfalvi Vigasságok programjait összeállítók. Ijjas Gizella a rendezvény főszervezője óvatosan beszélt az eseményekről, mivel még rengeteg dolog képlékeny, a képviselők hó végi döntését mindenképpen meg kell várni.

Ami már biztos: Pénteken rock esttel indul a buli. A több éves hagyományhoz hűen ezúttal is neves együtteseket láthatunk az iskola udvarán felállított színpadon. Hangulatfokozó szerepben újra a mezőfalviak nagy kedvence a Rock Box melegíti be a közönséget. Játékukat követően a hazai rock élet hajdani nagyágyúja a Karthago Band lép a közönség elé. Az 1979-ben Szigeti Ferenc szólógitáros és énekes által alapított formáció mára legendává vált. Előadásukkal sokaknak okoznak majd felejthetetlen élményt.

Szombaton folytatódik az évek során megszokott hagyományos rendezvények sora. Dél-előtt a főzőversenyekkel párhuzamosan játszóház, ugrálóvár, arcfestés, pónicikli és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja a gyerekeket. Délután a helyi és vendég fellépők kulturális műsorainak dömpingje mellett kihagyhatatlan lesz a minden évben megrendezésre kerülő amatőr karaoke verseny is.

Az este eljövetelével pedig régi ismerősként köszönthetjük a Dáridó csapatát. Zárásul újra a zenés, táncos placcá alakul a tér, a Delta húzza a talpalávalót.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!