Hírek

2016.09.04. 17:05

Tízezer jótékony lépés a gyerekekért

Dunaújváros - Vasárnap délelőtt ismét megtelt a Városháza tér. Ezúttal egy hangulatos jótékonysági városi kirándulásra várták az adakozókat.

Szabó Szabolcs

A Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának nélkülözhetetlen gyógyító munkáját segítette az a jótékony városi kirándulás, amely vasárnap délelőtt tíz óra indult el a Városháza térről.

- Már hónapokkal ezelőtt elkezdtük a szervezőmunkát, hogy mindenki időben értesüljön e kezdeményezésről. Bízunk benne, hogy sokan mellénk állnak és érdemben tudjuk majd segítette a helyi kórház gyermekosztályát - mondta el lapunknak a szervezők részéről Keserű Mónika, akinek munkáját Szombat Zsuzsanna is segítette.

A lelkes szervezőcsapat minden előzetes várakozása teljesült, ugyanis a start előtt sokan álltak a regisztrációs pultnál, és támogatták felajánlásukkal e nemes kezdeményezést. A 10000 ezer lépés Értes és Értünk címmel szervezett jótékonysági séta alkalmával mintegy másfél óra alatt 5,6 kilométert tettek meg Dunaújváros utcáin a résztvevők. Az akcióhoz egy szépségápolással foglalkozó cég is csatlakozott. Az összegyűlt felajánlásokat hamarosan átadják a gyermekosztály képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!