Hírek

2012.02.16. 03:26

Tovább folyik a peres eljárás a két önkormányzati cég, a DVCSH és a DSZSZ között

Dunaújváros - Lapunk élénken követi a két önkormányzati cég jogi és pénzügyi háborúját. A DVCSH és Szennyvíztisztító lassan évek óta pereskedik, ám a köztük lévő konfliktus jóval nagyobb problémákat takarhat.

Szabó Szabolcs

- E hónapban a törvénynek megfelelően el tudtuk utalni a béreket a dolgozóknak és a DVCSH-tól kapott összegből még némi vegyszer vásárlásra is futotta - mondta el kérdésünre Nemcsek Tibor, a DSZSZ ügyvezetője, aki hozzátette: a DVCSH-tól tízmillió forint érkezett a számlájukra, ám ezen összeg korántsem oldja meg a tisztítóüzem gondjait. Ugyanis, mint az ügyvezető fogalmazott, hegyekben állnak a kifizetetlen számlák a DSZSZ-nél sőt, idén már az új, az E-ON helyett belépő áramszolgáltatónak is fizetniük kell(ene).

Mindezek mellett tovább folyik a peres eljárás a DVCSH és a DSZSZ között. A szennyvíztisztító elindította azt a jogi eljárást, amely alapján érvényt szerezhet 235 millió forint azonnali végrehajtásának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!