Hírek

2016.07.03. 18:25

Túl a hatodikon - már így is hihetetlen - Pötör Zoltán hat Ironman távon van túl hat nap alatt

Dunaújváros - Emberfeletti teljesítmény nyújt Pötör Zoltán vasemberünk az egyedülálló veresegyházi triatlon találkozón. Már csak ketten versenyben.

Dunaújvárosi Hírlap

Lapunk csütörtöki számában részletesen olvashattak Pötör Zoltánról, aki nem kevesebbre vállalkozott, minthogy tíz nap alatt tíz Ironman távot teljesít a veresegyházi triatlon találkozón.

Tovább, tovább... Sokan szorítanak Pötör Zoltán sikeréért. Fotó: Amatőr Felvétel

A hazánkban is egyedülálló erőpróbán 5 remek sportember állt rajthoz, vasárnap estére mindössze ketten maradtak - remek hír, hogy közöttük van a nagyvenyimi versenyző is. A Dacaironman seregszemlén naponta 3.8 kilométert (km) úsznak, 180 km-et kerékpároznak, majd zárásként egy maratoni távot 42 kilométert futnak a résztvevők.

Minden egyes nap végén a vasember távot teljesítők megkongatnak egy harangot, Pötör Zoltán eddig hat alkalommal szólaltathatta meg a harangot. Kérdés, mi történik majd a következő négy napban. Információink szerint ultra-vasemberünk egyelőre jól bírja az emberfeletti terhelést.

Annyi bizonyos, az elszántságával nem lesz probléma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!