Üdvözlünk, Liliána! - Január 1-jén délután sírt fel először az év első helyi babája

2016. január 03., 21:13 szerző: Szabó Szabolcs
komment
Dunaújváros - A 2016-os esztendő első helyi babája január 1-jén délután négy óra előtt sírt fel a Szent Pantaleon Kórházban. Liliána második gyermekként érkezett a Pats-Belső családba, ahol már nagyon várták őt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bőven volt forgalom a 2016-os első napján a Szent Pantaleon Kórház szülészeti osztályán, ahol több gyermek is született. Sorban a negyedikként a szülei révén állandó dunaújvárosi lakóhellyel rendelkező Pats-Belső Liliána Viola, aki január 1-jén 15 óra 55 perckor látta meg a napvilágot.

A kis Liliána Viola második gyermekként érkezett a Pats-Belső családba, ahol már egy fiú testvér is várja húga hazatérését.

Az év első szülött dunaújvárosi babája és édesanyja, Pats-Belső Viola is remekül vannak. A büszke édesapa, Pats-Belső Gábor pedig remélhetően a mai napon viheti haza a családhoz az édesanyát és lánygyermekét.

Ám előtte egy feladat még vár a frissen bővült családra, hiszen egy korábbi helyi önkormányzati rendelet értelmében az év első szülött helyi babája és családja 300 ezer forint támogatást kap a várostól. Cserna Gábor polgármester ma délben köszönti az újszülöttet, a Pats-Belső családot a kórházban.

Szabó Szabolcs

2016. január 03., 21:13 szerző: Szabó Szabolcs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...