Hírek

2015.06.03. 15:36

Hét medált, közülük három aranyérmet vehettek át a lövészverseny résztvevői

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság különtermében kedden adták át a közbiztonsági hónap keretében rendezett lövészverseny érmeit.

Braun Dorottya

A dobogósok: Kiss Viktor (b), Ladányi Lajos, Ács Szilvia, Molnár János, Bak Róbert, Németh Miklós
Fotó: Ady Géza

A közbiztonsági hónapban a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület rendvédelmi- és lövészversenyt rendezett május 22-én, pénteken. Vegyes kategóriákban osztottak érmeket, többek között ügyességi és lövészeti kategóriák is voltak. Hét érmet; három aranyat, két ezüstöt és két bronzot osztottak ki a legjobb eredményeket elért résztvevők között, amelyet Gazda Gábortól, a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület szakosztályvezetőjétől vehettek át június 2-án, kedden a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság különtermében. A rendvédelmi osztály lövő kategóriájában harmadik helyezettként bronzérmét átvehette Kiss Viktor, a második helyezett Ladányi Lajos volt. Az aranyérmet pedig Bak Róbert kapta, aki szabadidejében is sportlövő, tehát nem véletlenül lett a kategória győztese. Ezután Gazda Gábor a vegyes kategóriában indulók érmeit osztotta ki, elsőként egy hölgyet, Ács Szilviát szólítottak bronzérmének átvételére. A kategória ezüstérmese Molnár János lett, a győztes pedig Németh Miklós, a közlekedésrendészeti osztály vezetője. Különdíjat női kategóriában osztottak, ezt szintén Ács Szilvia vehette át.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Nagy Zoltán ezredes, Törköly László alezredes és Fekete Mihály, a járőr- és őrszolgálati alosztály alezredese a helyszínen gratulált a díjazottaknak. Elhangzott az is, ilyen rendezvényekre továbbra is lesz lehetőségük az egyenruhásoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!