Hírek

2015.02.19. 17:50

Ügyvezetést vállalt a polgármester

Dunaújváros - Zárt ülésen döntött a közgyűlés az önkormányzat meghatározó befolyása alatt álló egyes gazdasági társaságok személyi kérdéseiről.

Körmendi Erzsébet

A DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. elnökének továbbra is (5 évre) Mádai Balázst nevezték ki. Az igazgatóság tagjai öt évre: Kovács Judit, Horváth József, Kubovics Árpád, Karcis Barna. A felügyelő bizottság tagjai: dr. Ragó Pál, Szepesi Attila és Pintér Tamás.

A DSZSZ Kft. felügyelőbizottság tagjainak Kántor Károlyt, Friedrich Lászlót és Szőke Istvánt választották meg.

A Dunanett Kft. felügyelőbizottsági tagja Gombos István, Lassingleitner Antalné és Lajcs János lett.

Az Innopark Nonprofit Kft. ügyvezetői teendőivel Rauf Norbertet (aki Daruszentmiklós polgármestere) bízták meg egyéves időtartamra. A kft. felügyelőbizottsági tagjai: Iván László, Nyakacska Zsolt, Simon Csaba.

A DVN Dunaújvárosi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. felügyelőbizottsági tagjává Téglás Zoltánt, Hingyi Lászlót és Vágó Andrásnét választották.

A Kézilabda Akadémia Kft. ügyvezetőjének újabb egy éves időtartamra Szemenyei Istvánt választotta meg. A felügyelőbizottság tagjai: Láng Csaba, Mészáros Virág, Gál Roland.

A Vasmű u. 41 Kft. felügyelőbizottsági tagjává Nagy Zoltán Györgynét, Mészáros Lászlót és Pintér Attilát szavazták meg.

A Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Kft. ügyvezetőjének újabb egy évre Mórocz Erikát nevezte ki a közgyűlés. A Kft. felügyelőbizottsági tagságával Izsák Máté Jánost, Cserni Bélát és Vass Évát bízták meg ötéves időtartamra.

A DVCSH Kft. felügyelő bizottságába pedig tagként Sztankovics László, Vass József és Selyem József került be az elkövetkező öt évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!