Új helyen a helyi OEP

2010. szeptember 15., 04:23 szerző: nincs nev
Dunaújváros - Új helyre költözött az Országos Egészségbiztosítási Pénztár dunaújvárosi kistérségi ügyfélszolgálata. Tegnap már a Béke tér 3-ban fogadták az ügyfeleket. A nyitáson mi is ott voltunk.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0

Legutóbb tavaly júliusban foglalkoztunk az OEP dunaújvárosi kistérségi kirendeltségével, és akkor nem szolgálhattunk túl jó hírekkel . Akkor még hetente csak egy alkalommal volt Dunaújvárosban félfogadás, s emiatt nem egyszer több órás várakozási idő alakult ki. Az embereknek ráadásul a folyosón kellett ácsorogniuk a Vasmű út 41. szám alatti korábbi ügyfélszolgálat előtt.

A minap azonban levelet kaptunk a Közép-dunántúli Regionális Egészségbiztosítási Pénztár igazgatójától, dr. Medgyaszai Melindától, aki örömmel értesítette lapunkat, hogy a költségvetési megszorítások ellenére - az OEP segítségével - saját forrásból új, kulturált kistérségi ügyfélszolgálat nyílik e héten kedden Dunaújvárosban.

Időközben az is kiderült, a korábbi heti egy alkalom helyett idén ápilistól hetente kétszer, kedden és csütörtökön várják az ügyfeleket.

- Az országban összesen ötven kistérségi ügyfélszolgálati iroda működik jelenleg. Forgalmát tekintve a dunaújvárosi az első négy-öt között található, ezért is fontos az új iroda megnyitása - mondta el lapunknak tegnap a helyszínen Karsai András.

 


nincs nev

2010. szeptember 15., 04:23 szerző: nincs nev

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...