Hírek

2015.01.14. 19:55

Már a DVG Zrt. üzemelteti az uszodát

Dunaújváros – Hétfőtől üzemeltetőt váltott a Fabó Éva Sportuszoda. A korábbi üzemeltetőt, a DVCSH-t a DVG Zrt. váltotta.

Szabó Szabolcs

Január 13-tól, azaz e héten hétfőtől már nem a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. (DVCSH), hanem a Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. (DVG) üzemelteti a Fabó Éva Sportuszodát. A részletekről Mádai Balázs, a város vagyonkezelő cégének elnök-vezérigazgatója beszélt lapunknak: – A városi uszoda üzemeltetése a DVG Zrt. Szolgáltatási Ágazatához került, az uszoda dolgozóit nagy részben a cég átvette a DVCSH Kft-től, a menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat pedig DVG Zrt. munkatársai látják el a jövőben. Az utóbbi napokban több olvasóink is jelezte, hogy a Fabó Éva Sportuszoda jelenleg sátorral fedett külső medencéjénél akadozott a világítás a délutáni-esti órákban.

Kérdésünkre Mádai elmondta, hogy az uszoda átvétele után, hétfőn a DVG Zrt. szakemberei is tapasztalták, hogy gondok vannak a kandeláberekkel.

Mádai a Fabó Éva Sportuszoda külső medencéjének világítási problémáival kapcsolatban elmondta, miután észlelték a problémát, rögtön felvették a kapcsolatot egy szakipari céggel, amely hamarosan orvosolja majd a korábban felmerült gondokat.

A városi uszoda üzemeltetésének kérdésében tavaly novemberben született döntés. Mint akkor Szepesi Attila gazdasági alpolgármester elmondta, a sportolók és a városlakók érdekében kénytelenek voltak felmondani a DVCSH-val kötött üzemeltetési szerződést. Akkor az is szóba került az is, hogy hosszabb távra ajánlattételi felhívás keretében keresnek majd üzemeltetőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!